Stel uw huis samen
dit kun u kiezen

Uw huis zoals u het wilt

De kleur van de baksteen. De kleur van de ­luiken en deuren. Een uitbouw. Een dakkapel. Zo veel keuzes om uw huis eigen te maken. En andere belangrijke zaken krijgt u er ook ­gewoon bij: vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping en zonnepanelen op de daken! Tijdens het keuzeproces krijgt u bovendien persoonlijke begeleiding van een professionele woonadviseur. Zo herkent u uw unieke huis al aan het begin van de straat. En met al die bijzondere huizen woont u in een buurt die nooit saai is.

 


 

kies uw plek
kies uw plek 2
locatie groot 3

 


 

kies een gevel
kies een gevel

 


 

Uw stijl. Uw huis zoals u het wilt

uw stijl

De kleur van het baksteen. De kleur van de ­luiken en deuren. Een uitbouw. Een dakkapel. Zo veel keuzes om uw huis eigen te maken. En andere belangrijke zaken krijgt u er ook ­gewoon bij: vloerverwarming en zonnepanelen op de daken!

kies een baksteen

 


 

kies een kleur

impressie 2

Om uw huis herkenbaar, persoonlijk en bijzonder te maken, kiest u ook de kleuren van uw kozijnen en deuren. Donkergroen, rood, blauw of grijs: het is aan u.

 


 

kies een uitbouw

Wilt u uw huis nog een slagje groter? Dat kan met een uitbouw of dakkapel! Ook binnen heeft u alle ruimte om naar smaak in te richten. Bepaal zelf waar de keuken komt of kies voor een extra slaapkamer.

maak uw huis compleet

Een huis kopen doet u niet elke dag. Daarom staat onze woonadviseur voor u klaar om u te helpen bij uw keuzes. Hij spreekt alle mogelijk­heden met u door en u kunt altijd contact opnemen als u verdere vragen heeft. Ook ontvangt u steeds updates over de vorderingen tijdens de bouwfase. Zo bent u verzekerd van een prachtig, zelf samengesteld huis.

Bel onze woonadviseur
06 12 87 23 51