De Vrijheid, wat komt er?

De woningen

De Vrijheid kent een aantal types en afmetingen van huizen. Er zijn verschillende beukmaten en dieptes en ook de rijtjes verschillen in lengte. Alle huizen liggen met hun voordeur aan een rustige straat, met een aantal plekken voor bezoekersparkeren. Bewoners zelf parkeren aan de achterkant van het huis. Er komen 21 woningen in de categorie ‘bereikbare koop’. Om in aanmerking te komen mag u een gezamenlijk inkomen in 2016 van maximaal € 44.360,- hebben. Voor de overige 22 woningen geldt geen maximum inkomen.

Veel te kiezen

In De Vrijheid koopt u een huis met veel eigen inbreng. Heeft u uw huis samengesteld, dan kunt u natuurlijk ook nog invloed uitoefenen op het interieur. Met onze kopersbegeleider neemt u het hele huis door om te bekijken of de stopcontacten op de gewenste plaats zitten, of u de deuren wil wijzigen en misschien is er wel een muurtje dat u liever net even anders zou zien. En dan de keuken en de badkamer: deze zitten in de vrij-op-naam-prijs van het huis. Bij de keuken- en de sanitairlevenrancier kunt u bekijken of u hier wat aan wil wijzigen. Er is heel veel mogelijk.

Kopen voor de smalle beurs, met een starterslening

Bij de aankoop van de woningen in de categorie ‘bereikbare koop’ komen inwoners van de gemeente Haarlemmermeer in aanmerking voor een starterslening, die vanuit de gemeente beschikbaar wordt gesteld. Het maximum bedrag is € 35.000,- per woning en er zijn voorwaarden aan verbonden. Meer informatie is te vinden op www.haarlemmermeergemeente.nl/taak/starterslening.